🚚 БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500 мкд
Хранење

(Showing 1 – 24 products of 31 products)

Прикажи:
27% Попуст

Цуцла + Голема Модла – Беж/Жолта

(0)
Краток опис:

Ексклузивна Онлајн Понуда!

Вашето бебе веќе почнува да истражува нови вкусови? Или можеби го мачат нови забчиња? Оваа комбинација на цуцла+модла е идеална за новиот и возбудлив почеток на хранење!

Цуцлата е изработена од 100% прехранбен силикон и во неа може да ставите свежо овошје за да искусти нов вкус вашето малечко или да ставите замрзната коцка-сладолед за бебе! А најдобар начин за “бебешки сладолед” е во преградите во модлата да ставите мајчино млеко, блендирана кашичка или јогурт и така да ја замрзнете. Потоа коцката од преградата совршено се вклопува во цуцлата.

Направени од 100% прехранбен силикон

Модлата е со девет прегради (x10 мл.) и со капак

Цуцлата и модлата се продаваат засебно, но доколку ги купите како сет модлата е намалена за 50%.

27% ПопустРаспродадено

Цуцла + Голема Модла – Зелена

(0)
Краток опис:

РАСПРОДАДЕНО


Ексклузивна Онлајн Понуда!

Вашето бебе веќе почнува да истражува нови вкусови? Или можеби го мачат нови забчиња? Оваа комбинација на цуцла+модла е идеална за новиот и возбудлив почеток на хранење!

Цуцлата е изработена од 100% прехранбен силикон и во неа може да ставите свежо овошје за да искусти нов вкус вашето малечко или да ставите замрзната коцка-сладолед за бебе! А најдобар начин за “бебешки сладолед” е во преградите во модлата да ставите мајчино млеко, блендирана кашичка или јогурт и така да ја замрзнете. Потоа коцката од преградата совршено се вклопува во цуцлата.

Направени од 100% прехранбен силикон

Модлата е со девет прегради (x10 мл.) и со капак

Цуцлата и модлата се продаваат засебно, но доколку ги купите како сет модлата е намалена за 50%.

27% Попуст

Цуцла + Голема Модла – Розева

(0)
Краток опис:

Ексклузивна Онлајн Понуда!

Вашето бебе веќе почнува да истражува нови вкусови? Или можеби го мачат нови забчиња? Оваа комбинација на цуцла+модла е идеална за новиот и возбудлив почеток на хранење!

Цуцлата е изработена од 100% прехранбен силикон и во неа може да ставите свежо овошје за да искусти нов вкус вашето малечко или да ставите замрзната коцка-сладолед за бебе! А најдобар начин за “бебешки сладолед” е во преградите во модлата да ставите мајчино млеко, блендирана кашичка или јогурт и така да ја замрзнете. Потоа коцката од преградата совршено се вклопува во цуцлата.

Направени од 100% прехранбен силикон

Модлата е со девет прегради (x10 мл.) и со капак

Цуцлата и модлата се продаваат засебно, но доколку ги купите како сет модлата е намалена за 50%.

Чашка ‘Sip-N-Snack’

(0)
Краток опис:

Пиењето и јадењето надвор само што стана многу полесно со вашето малечко со Haakaa силиконската ‘Sip-N-Snack’  чашка! Со оваа 100% силиконска чашка добивате две капачиња кои може да ги менувате за да имате чашка со меко клунче или чашка за грицки.

Клунчето на чашката е совршена големина, меко и нежно за малечката уста на вашето детенце. Протокот на водата е лесен за да пие без потешкотии.

Капачето кое спречува истурање е во форма на цвет со меки силиконски клапи за малите рачиња лесно да си ја земат храната сами. Кажете им чао на пластичните тањирчиња кои тешко се отвараат! Капачето сигурно ќе стои прицврстено на чашката, малечкото може да ја фрли или тресе-грицките се на безбедно! Затоа Sip-N-Snack чашката е супер за кога сте излезени.

  • 250мл.
  • За 6+ месеци
  • Достапно во розева и сина боја

Кесе за хранење Happii Bear – 170мл

(0)
Краток опис:

Носете со себе здрава храна каде и да одите во секое време со силиконското кесе за хранење Happii Bear!

Направена од 100% прехранбен силикон со јасни мерни знаци и може да се користи повторно и повторно!

Користете го за домашни кашички, без негативните последици на пластиката! Кесето од 170мл е одлично за мали рачиња и стомак, додека тоа од 500мл. е совршено за подолги патувања или поголеми апетити. Силиконската цуцла на ќесето со променлив проток им овозможува на децата да се хранат со свое темпо. Вклучената силиконска сламка може да се користи за течности и поретки каши за да се изеде и последното залче (или капка), а за малку постабилни рачиња можете да ја извадите сламката и да го стиска кесето.

Компатибилно Haakaa додатоците за силиконското кесе за млеко и хранење.

Додатоци ⇓

Кесе за хранење Happii Bear – 500мл

(0)
Краток опис:

Носете со себе здрава храна каде и да одите во секое време со силиконското кесе за хранење Happii Bear!

Направена од 100% прехранбен силикон со јасни мерни знаци и може да се користи повторно и повторно!

Користете го за домашни кашички, без негативните последици на пластиката! Кесето од 170мл е одлично за мали рачиња и стомак, додека тоа од 500мл. е совршено за подолги патувања или поголеми апетити. Силиконската цуцла на кесето со променлив проток им овозможува на децата да се хранат со свое темпо. Вклучената силиконска сламка може да се користи за течности и поретки каши за да се изеде и последното залче (или капка), а за малку постабилни рачиња можете да ја извадите сламката и да го стиска кесето.

Компатибилно Haakaa додатоците за силиконското кесе за млеко и хранење.

 

Додатоци ⇓

Силиконска кеса за млеко 260мл.

(0)
Краток опис:

Ако сте мама што бара совршено решение за безбедно складирање на вашето скапоцено мајчино млеко, не гледајте подалеку од Haakaa силиконското кесе за складирање на млеко!

Силиконските кеси за складирање млеко се фантастична еколошка алтернатива на пластичните кеси за складирање млеко за еднократна употреба. Нашите кеси се направени од прехранбен силикон и може да се користат одново и одново, намалувајќи го влијанието што пластиката за еднократна употреба го прави врз нашата животна средина. Силиконските кеси за складирање на млеко Haakaa се безбедни во фрижидер и замрзнувач и може да се чуваат легнати или стоечки.

Откако ќе се измолзите, истурете го млекото во кесето и цврсто затворете. Кога ќе бидете подготвени да го користите млекото, ставете го кесето во топла вода за да се загрее млекото.

Претворете го кесето за чување во кесе за хранење! ⇓

12% Попуст

2 x Силиконска кеса за млеко 260мл

(0)
Краток опис:

Ако сте мама што бара совршено решение за безбедно складирање на вашето скапоцено мајчино млеко, не гледајте подалеку од Haakaa силиконското кесе за складирање на млеко!

Силиконските кеси за складирање млеко се фантастична еколошка алтернатива на пластичните кеси за складирање млеко за еднократна употреба. Нашите кеси се направени од прехранбен силикон и може да се користат одново и одново, намалувајќи го влијанието што пластиката за еднократна употреба го прави врз нашата животна средина. Силиконските кеси за складирање на млеко Haakaa се безбедни во фрижидер и замрзнувач и може да се чуваат легнати или стоечки.

Откако ќе се измолзите, истурете го млекото во кесето и цврсто затворете. Кога ќе бидете подготвени да го користите млекото, ставете го кесето во топла вода за да се загрее млекото.

Претворете го кесето за чување во кесе за хранење! ⇓

Распродадено

Шприц за давање лек

(0)
Краток опис:

РАСПРОДАДЕНО


Дали имате болно, уморно и кенкаво бебенце? Лесно дајте му го лекот на вашето малечко со Haakaa шприцот за орално хранење!

Шприцот за орално хранење е совршен начин да се администрира млеко, течност или поголеми количество на лек на уреден начин. Погодно и за предвремено родени бебиња! Двојните аголни порти на врвот го распрснуваат лекот странично и рамномерно во устата на вашето дете наместо само во задниот дел на грлото како обичен шприц, што значително го намалува ризикот од гушење!

Кога го храните бебето со традиционален шприц тврдиот врв може да ја оштети деликатната уста на вашето бебе. Haakaa шприцот за орално хранење ги олеснува работите со тоа што има мек силиконски врв кој бебето може да го цица.

Haakaa шприцот за орално хранење ги мери течностите во единици од 5 мл. Доколку треба да дадете помала доза препорачуваме да измерите во друг шприц па да ја префрлите течноста во Haakaa шприцот.

Диспензер-лажица за храна – Розева

(0)
Краток опис:

Haakaa диспензерот-лажица за хранење е совршен начин да ја носите храната за вашето бебе со себе без да се мачите да носите посебни лажици и садови. Нахранете го вашето малечко здраво со домашна храна без неред, отпад и опасни хемикалии од пластичните садови!

Едноставно наполнете ја тубата (диспензерот) со храна и затворете ја. Храната ќе остане внатре во силиконската туба која не протекува додека не дојде време за ужина. Отстранете го капакот и нежно притиснете ја тубата за да истече храната во лажичката.

Диспензер-лажица за храна – Сива

(0)
Краток опис:

Haakaa диспензерот-лажица за хранење е совршен начин да ја носите храната за вашето бебе со себе без да се мачите да носите посебни лажици и садови. Нахранете го вашето малечко здраво со домашна храна без неред, отпад и опасни хемикалии од пластичните садови!

Едноставно наполнете ја тубата (диспензерот) со храна и затворете ја. Храната ќе остане внатре во силиконската туба која не протекува додека не дојде време за ужина. Отстранете го капакот и нежно притиснете ја тубата за да истече храната во лажичката.

Лигавче – Розево

(0)
Краток опис:

Haakaa силиконското лигавче е совршен придружник за време на оброкот на вашето малечко! Направено од 100% прехранбен силикон, со голем џеб напред за да ги фаќа сите трошки што паѓаат или залутани парчиња храна. Мекиот, лесен и флексибилен силикон е нежен за кожата на вашето бебе и спречува тешко и неуредно чистење после јадење – само избришете го со влажна крпа!

Лигавче – Сино

(0)
Краток опис:

Haakaa силиконското лигавче е совршен придружник за време на оброкот на вашето малечко! Направено од 100% прехранбен силикон, со голем џеб напред за да ги фаќа сите трошки што паѓаат или залутани парчиња храна. Мекиот, лесен и флексибилен силикон е нежен за кожата на вашето бебе и спречува тешко и неуредно чистење после јадење – само избришете го со влажна крпа!

Модла за замрзнување мајчино млеко – Жолта

(0)
Краток опис:

Сладолед за вашето бебенце!

Силиконската модла на Haakaa е лесен и забавен начин да го навикнете вашето малечко само да јаде! Одличен начин да го замрзнете мајчиното млеко, да го ставите во цуцла за храна и вашето бебе ќе има вкусен оброк, а така ладно може и да помогне кога има болки при никнување нови запчиња. Исто така може да се користи и за печење во рерна (до 220 ℃)

Димензии: 217 x 118 x 26 mm

Секоја модла има девет прегради (по 10мл) и вклучува капак.

Модла за замрзнување мајчино млеко – Зелена

(0)
Краток опис:

Сладолед за вашето бебенце!

Силиконската модла на Haakaa е лесен и забавен начин да го навикнете вашето малечко само да јаде! Одличен начин да го замрзнете мајчиното млеко, да го ставите во цуцла за храна и вашето бебе ќе има вкусен оброк, а така ладно може и да помогне кога има болки при никнување нови запчиња. Исто така може да се користи и за печење во рерна (до 220 ℃)

Димензии: 217 x 118 x 26 mm

Секоја модла има девет прегради (по 10мл) и вклучува капак.

Модла за замрзнување мајчино млеко – Розе

(0)
Краток опис:

Сладолед за вашето бебенце!

Силиконската модла на Haakaa е лесен и забавен начин да го навикнете вашето малечко само да јаде! Одличен начин да го замрзнете мајчиното млеко, да го ставите во цуцла за храна и вашето бебе ќе има вкусен оброк, а така ладно може и да помогне кога има болки при никнување нови запчиња. Исто така може да се користи и за печење во рерна (до 220 ℃)

Димензии: 217 x 118 x 26 mm

Секоја модла има девет прегради (по 10мл) и вклучува капак.

Распродадено

Сет силиконски лажици – Розе

(0)
Краток опис:

*Овој комплет е повеќе погоден за деца кои се десничари*

Haakaa  сетот со силиконски лажици за самостојно хранење е совршен начин да го навикнете вашето малечко да се храни само! Нашите уникатни дизајни на силиконските лажички ја поддржуваат природната техника на хранење на вашето дете за да изгради самодоверба и независност за време на оброците.

Нашите лажици се направени од 100% прехранбен силикон, кој е мек и безбеден за нежните усти и непца. Ергономските рачки се свиткани за да му помогнат на вашето дете да ја земе храната со движење нагоре што е интуитивно и лесно за нивните мали раце.

Нашата уникатно дизајнирана лажица со отвор е наменета за јадење тестенини и е совршен градител на самодоверба за малите раце кои учат да се хранат. Направена од 100% силикон и ергономски обликувана, Haakaa лажицата со отвор е дизајнирана да им помогне на децата да јадат долги тестенини на начин кој им е лесен и природен.

 

Димензии:

Силиконска лажица со отвор- 121 x 36 x 36 мм

Силиконска лажица – 114 x 40 x 39 мм

Кутија за складирање – 155 x 65 x 30 мм


РАСПРОДАДЕНО

Сет силиконски лажици – Сина

(0)
Краток опис:

*Овој комплет е повеќе погоден за деца кои се десничари*

Haakaa  сетот со силиконски лажици за самостојно хранење е совршен начин да го навикнете вашето малечко да се храни само! Нашите уникатни дизајни на силиконските лажички ја поддржуваат природната техника на хранење на вашето дете за да изгради самодоверба и независност за време на оброците.

Нашите лажици се направени од 100% прехранбен силикон, кој е мек и безбеден за нежните усти и непца. Ергономските рачки се свиткани за да му помогнат на вашето дете да ја земе храната со движење нагоре што е интуитивно и лесно за нивните мали раце.

Нашата уникатно дизајнирана лажица со отвор е наменета за јадење тестенини и е совршен градител на самодоверба за малите раце кои учат да се хранат. Направена од 100% силикон и ергономски обликувана, Haakaa лажицата со отвор е дизајнирана да им помогне на децата да јадат долги тестенини на начин кој им е лесен и природен.

 

Димензии:

Силиконска лажица со отвор- 121 x 36 x 36 мм

Силиконска лажица – 114 x 40 x 39 мм

Кутија за складирање – 155 x 65 x 30 мм

Силиконска длабока чинија со сламка – Розева

(0)
Краток опис:

Haakaa силиконската длабока чинија со цевка и самолепливо дно е поделена на три прегради и безгрижно може да го оставите малечкото само да јаде. Направена е од 100% прехранбен силикон што ја прави 100% безбеден избор за вашето малечко.

Силиконската чинија вклучува и кратка силиконска сламка која може да се прикачи за вашето дете да пие од преградите.

  • 1 x 250 ml преграда и 2x прегради од 100 ml

Силиконска длабока чинија со сламка – Сина

(0)
Краток опис:

Haakaa силиконската длабока чинија со цевка и самолепливо дно е поделена на три прегради и безгрижно може да го оставите малечкото само да јаде. Направена е од 100% прехранбен силикон што ја прави 100% безбеден избор за вашето малечко.

Силиконската чинија вклучува и кратка силиконска сламка која може да се прикачи за вашето дете да пие од преградите.

  • 1 x 250 ml преграда и 2x прегради од 100 ml

Цуцла за хранење – Беж

(0)
Краток опис:

Haakaa цуцлата за храна е совршен начин безбедно да му воведете нови вкусови на вашето бебе. Направена е од 100% силикон, издржлива и лесна за чистење.

Haakaa цуцлата е лесна за составување и употреба! Едноставно ставете овошје или зеленчук во силиконската цуцла и затворете. Можете исто така да замрзнете храна директно во неа.

За да го направите ова, едноставно ставете ја силиконската навлака на цуцлата, истурете течност (како мајчиното млеко или пасирана храна), затворете со капачето и замрзнете! Вашето малечко ќе ужива во способноста да искуси нови вкусови и текстури, а исто така ќе гради независност, ќе научи да се храни само и ќе ја подобри нивната координација рака-око и фини моторни вештини.

Распродадено

Цуцла за хранење – Зелена

(0)
Краток опис:

РАСПРОДАДЕНО


Haakaa цуцлата за храна е совршен начин безбедно да му воведете нови вкусови на вашето бебе. Направена е од 100% силикон, издржлива и лесна за чистење.

Haakaa цуцлата е лесна за составување и употреба! Едноставно ставете овошје или зеленчук во силиконската цуцла и затворете. Можете исто така да замрзнете храна директно во неа.

За да го направите ова, едноставно ставете ја силиконската навлака на цуцлата, истурете течност (како мајчиното млеко или пасирана храна), затворете со капачето и замрзнете! Вашето малечко ќе ужива во способноста да искуси нови вкусови и текстури, а исто така ќе гради независност, ќе научи да се храни само и ќе ја подобри нивната координација рака-око и фини моторни вештини.

Цуцла за хранење – Розе

(0)
Краток опис:

Haakaa цуцлата за храна е совршен начин безбедно да му воведете нови вкусови на вашето бебе. Направена е од 100% силикон, издржлива и лесна за чистење.

Haakaa цуцлата е лесна за составување и употреба! Едноставно ставете овошје или зеленчук во силиконската цуцла и затворете. Можете исто така да замрзнете храна директно во неа.

За да го направите ова, едноставно ставете ја силиконската навлака на цуцлата, истурете течност (како мајчиното млеко или пасирана храна), затворете со капачето и замрзнете! Вашето малечко ќе ужива во способноста да искуси нови вкусови и текстури, а исто така ќе гради независност, ќе научи да се храни само и ќе ја подобри нивната координација рака-око и фини моторни вештини.

Цуцла за хранење + Модла – Жолта

(0)
Краток опис:

Сетот цуцла за храна + модла со две прегради е идеалниот сет за воведување нови вкусови, практично и лесно решение за оваа нова фаза!

Haakaa цуцлата за храна е совршен начин безбедно да му воведете нови вкусови на вашето бебе. Направена е од 100% силикон, издржлива и лесна за чистење.

Haakaa цуцлата е лесна за составување и употреба! Едноставно ставете овошје или зеленчук во силиконската цуцла и затворете. Можете исто така да замрзнете храна директно во неа.

За да го направите ова, едноставно ставете ја силиконската навлака на цуцлата, истурете течност (како мајчиното млеко или пасирана храна), затворете со капачето и замрзнете! Вашето малечко ќе ужива во способноста да искуси нови вкусови и текстури, а исто така ќе гради независност, ќе научи да се храни само и ќе ја подобри нивната координација рака-око и фини моторни вештини.

Силиконската модла на Haakaa е лесен и забавен начин да го навикнете вашето малечко само да јаде! Одличен начин да го замрзнете мајчиното млеко, да го ставите во цуцла за храна и вашето бебе ќе има вкусен оброк, а така ладно може и да помогне кога има болки при никнување нови запчиња. Исто така може да се користи и за печење во рерна (до 220 ℃)

Димензии: 217 x 118 x 26 mm

Секоја модла има две прегради (по 10мл) и вклучува капак.

Scroll To Top
Close
Close

Кошничка

Close

Кошничката е празна

Продолжи со купување